ارائه مقاله به صورت سخنرانی مجازی

ارائه مقاله به صورت  سخنرانی مجازی

به اطلاع شرکت‌کنندکان گرامی در همایش می‌رساند، آن دسته از شرکت‌کنندگانی که مقالات آن‌ها به صورت سخنرانی مجازی برگزیده شده است

زمان ارايه مقالات پذيرفته شده به صورت «سخنراني» حداکثر 15 دقیقه  می باشذ.

• از نمونه قالب ارايه شده در لينک زير براي طراحي فايل پاورپوینت  مي‌توان استفاده کرد.

• سخنران لازم است فايل ارايه (فايل اسلايدها به فرمت پي‌دي‌اف و پاور پوینت) را حداکثر تا تاريخ 7/11/1402 به نشاني  hormozgan.ssi8@gmail.com    ارسال نمايد.

• به منظور جلوگیری از اخلال روند اینترنت در ارائه برنامه های همایش و براي مديريت بهتر زمان ضروری است نویسندگان ويدئويي از ارايه با فرمت mp4 و با حجم حداکثر 50 مگابايت و زمان حداکثر 15 دقيقه تهيه نموده و از به صورت فایل زیپ حداکثر تا تاريخ7/11/1402  به نشاني hormozgan.ssi8@gmail.com      ارسال نمايد.

• تاکيد مي شود که کليه ارائه دهندگان مقاله بايد در زمان سخنراني به صورت برخط در سامانه حضور داشته باشند و سخنرانی خود را به صورت برخط ارائه دهند.

• براي تهيه ويدئو مي‌توان از نرم افزارهاي ضبط صفحه نمايش کامپيوتر(Screen recorder) نظير

نرم افزار   استفاده نمایید که در لینک زیر به صورت رایگان قابل دریافت می باشد.

موارد ضروری که باید در یک ایمیل ارسال شوند به شرح زیر می باشد:

• فایل مقاله به فرمت pdf و ppt
  • اسکن فیش پرداختی
  • فایل عنوان، نام نویسندگان، وابستگی نویسندگان، چکیده و کلمات کلیدی به صورت لاتین به فرمت Word مطابق تمپلیت زیر(الزامی)
  • فایل زیپ ویدیو ضبط شده سخنرانی
  • نام ایمیل ارسالی عنوان مقاله یا قسمتی از عنوان مقاله باشد.

بدیهی است به ایمیل هایی که شامل موارد بالا نباشند ترتیب اثر داده نمی شود و از روند همایش حذف می گردند.

هزینه مقالات به شرح زیر می باشد:

• 200 هزار تومان هزینه ارائه مقالات حضوری( برای اعضای انجمن 150 هزار تومان و برای دانشجویان 100 هزار تومان)
  • 90 هزار تومان هزینه ارائه مقالات مجازی( برای اعضای انجمن و دانشجویان 80 هزار تومان می باشد).
  • کلیه پرداخت ها(به صورت غیرآنلاین) بايد به حساب شماره 0425924958 و یا شماره شبا IR700180000000000425924958 بانك تجارت، شعبه دانشگاه فردوسي مشهد (کد 4250) در وجه انجمن رسوب­ شناسی ايران واريز گردد.

بازدیدامروز خبر: 1

بازدید کل: 173